sasha wobbler honey

Sasha Wobblers

Wobblers zijn Engelse Sasha baby's waarbij de benen aangepast zijn om er een toddler/kleutertje van te maken.

 

Toddlers van Sasha zijn zeer zeldzaam, daarom proberen verzamelaars/kunstenaars om zelf een "toddler" te maken. Deze versie wordt Wobbler genoemd.

Ines Funck maakt nieuwe benen aan de oorspronkelijke benen van de baby's om ze zo als Wobbler door het leven te laten gaan. Nieuwe benen maken is handwerk.

 

!
Sasha Dolls Trendon
sasha wobbler honey

Sasha Wobbler Honey blonde

Sasha Wobbler Honey blonde

 

De benen van deze Wobbler zijn gemaakt door Ines Funck. Van oorsprong is dit een baby Sandy in onbespeelde conditie. Honey komt met een jurkje, shirtje en Götz gympen.

 

Sasha Dolls Trendon
wobbler girl a

Sasha Wobbler unisex

Sasha Wobbler brown hair blue eyes.

 

Deze Wobbler is van oorsprong een unisex sasha baby. Zij heeft handgeboetseerde benen die vast zitten aan een deel van de eigen benen. Gemaakt door Ines Funck. De benen zijn handwerk.

Daarnaast heeft deze Wobbler gerepainte ogen. Deze zijn nu blauw.

Girl komt in een jurkje, shirtje en met Götz gympen aan.

Sasha Dolls Trendon
wobbler boy a

Wobbler boy blond

Wobbler boy blond

Deze Sasha baby jongen uit medio jaren 70 heeft de bekende groenige ogen. Hij heeft handgeboetseerde benen die vast zitten aan een deel van de eigen benen. Gemaakt door Ines Funck. De benen zijn handwerk.

boy draagt een voetbalpakje met Götz gympen.

Sasha Wobbler unisex blond

Wobbler blond unisex

Een blonde unisex baby is Wobbler geworden. De benen zijn deels opnieuw geboetseerd door Ines Funck zodat ze zelfstandig kan staan. Wobbler draagt een eenvoudig jurkje met shirt en gympen van Götz.